Maak koken op hout eenvoudig met de Dome, een heerlijk veelzijdige buitenoven.
Een professionele buitenoven die ontworpen is om moeiteloos te koken voor beginners tot chef-koks. Ongeëvenaarde prestaties. Onbeperkte mogelijkheden. Eenvoudig gemaakt.
De Dome kopen is een forse investering in je tuin, maar dan heb je ook wat
Roosteren, roken, stomen of bakken. Supersnel of laag en langzaam. Elke keer weer een houtgestookt avontuur.
Koken op hout en/of gas
Koken op hout is het mooiste natuurlijk, zowel qua smaak als beleving. De Dome heeft ook een Dual Fuel-model met het gemak van een ingebouwde gasbrander, waardoor je eenvoudig kan wisselen tussen brandstofsoorten en 500°C kunt bereiken – allemaal met één draai aan de knop.
Wat kan je koken/bakken met een Dome?
- Echte Italiaanse Pizza’s – The Dome gebouwd volgens de exacte verhoudingen van een pizzaoven in een restaurant
- BBQ gerechten – Met het open vuur met temperaturen tot 500 graden kan je vlees of groenten perfect grillen
- Braden – Een langzamere braadomgeving terwijl de droge hitte behouden blijft. Ideaal voor het bereiden van grotere stukken vlees of vis
- Pulled Pork – Sluit de deur van de Dome en je hebt de perfecte kookomgeving voor langzaam braden gedurende lange perioden
- Brood bakken – Ook met gesloten deur kan je van de Dome een broodbakoven maken. Gebruik een bed van sintels of voeg een stuk houtskool toe
- Gerookte paling – Met een ‘cold smoker’ opzetstuk kan je ook nog paling of zalm en meer roken waarbij je met verschillende stukken hout als eiken of beuken kan experimenteren voor de smaak
Meer over de Dome vind je hier.